Να στείλετε μήνυμα
Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd.
προϊόντα
προϊόντα
Σπίτι > προϊόντα > Περιστροφική πύλη εμποδίων ταλάντευσης > 304 αντι αντίστροφη παρείσφρυση περιστροφικών πυλών εμποδίων ταλάντευσης εισόδων ανοξείδωτου ασφαλής

304 αντι αντίστροφη παρείσφρυση περιστροφικών πυλών εμποδίων ταλάντευσης εισόδων ανοξείδωτου ασφαλής

Λεπτομέρειες προϊόντων

Τόπος καταγωγής: Κίνα

Μάρκα: zento

Πιστοποίηση: CE, ROHS, ISO9001

Αριθμό μοντέλου: Zt-987

Όροι πληρωμής & ναυτιλίας

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 μονάδα

Τιμή: Negotiable

Συσκευασία λεπτομέρειες: carton+ ξύλινη περίπτωση

Χρόνος παράδοσης: 5-7 εργάσιμες ημέρες

Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram

Δυνατότητα προσφοράς: 550 μονάδα το μήνα

Πάρτε την καλύτερη τιμή
Κυριώτερο σημείο:

Αντι αντίστροφη παρείσφρυση περιστροφικών πυλών εμποδίων ταλάντευσης

,

304 ασφαλής περιστροφική πύλη εισόδων ανοξείδωτου

,

ασφαλής αντι αντίστροφη παρείσφρυση περιστροφικών πυλών εισόδων

Υλικό:
304 το ανοξείδωτο, πάχος είναι τουλάχιστον 1.5mm
Όνομα προϊόντων:
αυτόματη πύλη εμποδίων περιστροφικών πυλών ταλάντευσης ασφάλειας
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος:
AC220V/110V
Διάσταση:
1200 * 300 * 980 (χιλ.)
Εξουσιοδότηση:
12 μήνες με την υποστήριξη τεχνολογίας
Τύπος:
ενιαίος πυρήνας & διπλός πυρήνας
Υλικό:
304 το ανοξείδωτο, πάχος είναι τουλάχιστον 1.5mm
Όνομα προϊόντων:
αυτόματη πύλη εμποδίων περιστροφικών πυλών ταλάντευσης ασφάλειας
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος:
AC220V/110V
Διάσταση:
1200 * 300 * 980 (χιλ.)
Εξουσιοδότηση:
12 μήνες με την υποστήριξη τεχνολογίας
Τύπος:
ενιαίος πυρήνας & διπλός πυρήνας
304 αντι αντίστροφη παρείσφρυση περιστροφικών πυλών εμποδίων ταλάντευσης εισόδων ανοξείδωτου ασφαλής

Προσαρμοσμένη αποδεκτή ταλάντευσης περιστροφικών πυλών σερβο μηχανή μεταβάσεων Multifunctions αντι-σύροντας

Οι περιστροφικές πύλες ταλάντευσης, επίσης γνωστές ως πύλες ταλάντευσης ή πύλες εμποδίων, είναι δημοφιλείς για διάφορους λόγους:

  1. Διαστημική αποδοτικότητα: Οι περιστροφικές πύλες ταλάντευσης σχεδιάζονται για να καταλάβουν το ελάχιστο διάστημα ακόμα παρέχοντας τον αποτελεσματικό έλεγχο προσπέλασης. Αποτελούνται από μια ενιαία ταλαντεμένος επιτροπή που περιστρέφει σε έναν κάθετο άξονα, που επιτρέπει στους ανθρώπους για να περάσει μέσω μέσα μιας κατεύθυνσης τη φορά. Αυτό το συμπαγές σχέδιο τους καθιστά κατάλληλους για τις περιοχές με το περιορισμένο διάστημα.

  2. Έλεγχος ροής: Οι περιστροφικές πύλες ταλάντευσης χρησιμοποιούνται ευρέως για να διαχειριστούν τη για τους πεζούς ροή και να εξασφαλίσουν την τακτικές είσοδο και την έξοδο στα διάφορα περιβάλλοντα, όπως οι σταθμοί μετρό, τα στάδια, τα κτίρια γραφείων, και τα λούνα παρκ. Βοηθούν να ρυθμίσουν την κυκλοφορία των ατόμων με την άδεια μόνο σε ενός ατόμου για να περάσουν μέσω σε έναν χρόνο, που αποτρέπει την αναρμόδια πρόσβαση και που μειώνει τη συμφόρηση.

  3. Ασφάλεια: Οι περιστροφικές πύλες ταλάντευσης ενισχύουν την ασφάλεια με τον έλεγχο και τον περιορισμό της πρόσβασης στα εξουσιοδοτημένα άτομα. Χαρακτηρίζουν συχνά τα συστήματα ελέγχου προσπέλασης όπως οι αναγνώστες καρτών RFID, βιομετρικοί ανιχνευτές, ή validators εισιτηρίων, επιτρέποντας τη μετάβαση μόνο σε εκείνοι με τα έγκυρα πιστοποιητικά. Αυτό βοηθά να αποτρέψει tailgating (αναρμόδια πρόσωπα που στενά πίσω από τους εξουσιοδοτημένους αυτούς) και την αναρμόδια είσοδο.

  4. Διάρκεια: Οι περιστροφικές πύλες ταλάντευσης χτίζονται για να αντισταθούν την υψηλή χρήση και να υπομείνουν τις σκληρές περιβαλλοντικές συνθήκες. Αποτελούνται χαρακτηριστικά από τα γερά υλικά όπως το ανοξείδωτο, καθιστώντας τους ανθεκτικούς στο βανδαλισμό, να πειράξουν, και το ένδυση-και-δάκρυ.

  5. Ικανότητες ολοκλήρωσης: Τα σύγχρονα πρότυπα περιστροφικών πυλών ταλάντευσης μπορούν να ενσωματωθούν χωρίς ραφή με σε άλλα συστήματα ασφαλείας, όπως οι κάμερες CCTV, το διοικητικό λογισμικό επισκεπτών, και τα συστήματα συναγερμών. Αυτή η ολοκλήρωση επιτρέπει καλύτερα να ελέγξει, τη συλλογή δεδομένων, και το συντονισμό με τις γενικές διαδικασίες ασφάλειας.

  6. Αισθητική: Οι περιστροφικές πύλες ταλάντευσης έρχονται στα διάφορα σχέδια και τελειώνουν για να ταιριάξουν τις διαφορετικά αρχιτεκτονικά μορφές και τα περιβάλλοντα. Μπορούν να συμπληρώσουν τη γενική αισθητική ενός κτηρίου ή ενός δημόσιου χώρου παρέχοντας το λειτουργικό έλεγχο προσπέλασης.

Εντούτοις, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ορισμένοι παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν τη δημοτικότητα των περιστροφικών πυλών ταλάντευσης, όπως η καταλληλότητά τους για τις συγκεκριμένες αιτήσεις, τις εκτιμήσεις δαπανών, και τη συμμόρφωση με τους εφαρμόσιμους κανονισμούς και τις οδηγίες δυνατότητας πρόσβασης

304 αντι αντίστροφη παρείσφρυση περιστροφικών πυλών εμποδίων ταλάντευσης εισόδων ανοξείδωτου ασφαλής 0

Να αντι-σύρει λειτουργία πυλών εμποδίων ταλάντευσης περιστροφικών πυλών πυλών μεταβάσεων:

(1) αυτόματη επιστροφής λειτουργία: Αφότου ολοκληρώνεται η διαδικασία μεταβάσεων, τα φτερά φρένων επιστρέφουν αυτόματα στην αρχική θέση φραξίματος.

(2) δύναμη-μακριά και ανοίγοντας λειτουργία: Όταν η δύναμη είναι κλειστή, το σύστημα θα ανοίξει αυτόματα τα φτερά φρένων που ανοίγουν, το οποίο είναι κατάλληλο για την εκκένωση του πλήθους και καλύπτει τις απαιτήσεις πυροπροστασίας.

(3) αντι-παράνομη λειτουργία παρείσφρυσης: Όταν η κάρτα είναι άκυρη, δεν υπάρχει κανένας καρτών, ή η μετάβαση είναι απαγορευμένη, η βίαια είσοδος μέσα σε το κανάλι θα θεωρηθεί ως παράνομη παρείσφρυση, και το σύστημα θα ανησυχήσει αυτόματα και θα κλείσει το χτύπημα.

(4) αντι-αντίστροφη λειτουργία παρείσφρυσης: Πριν από το τέλος της διαδικασίας μεταβάσεων σε μια ορισμένη κατεύθυνση, οι πεζοί που εισάγουν τη μετάβαση από την αντίθετη κατεύθυνση θα θεωρηθούν δεδομένου ότι η αντίστροφη παρείσφρυση, το σύστημα θα ανησυχήσει αυτόματα και θα κλείσει το φτερό.

(5) να αντι-σύρει λειτουργία: Ο φωτοηλεκτρικός διακόπτης ανιχνεύει τη για τους πεζούς κατάσταση κυκλοφορίας, και ανιχνεύει το ακόλουθο φαινόμενο (οι άνθρωποι είναι πίσω στενοί στο πρόσωπο στο μέτωπο, που σκοπεύει να περάσουν χωρίς η κάρτα), το σύστημα θα ανησυχήσει αυτόματα και θα κλείσει τα φτερά φρένων.

(6) ευφυής συναγερμός συνδέσμων: συμπεριλαμβανομένης της παράνομης παρείσφρυσης, της αντίστροφης κυκλοφορίας και άλλων συναγερμών, οι οποίοι μπορούν να συνδεθούν με άλλο εξοπλισμό ελέγχου συναγερμών και μπορούν να ακουστούν.

(7) αντι-τσίμπημα και εναντίον της σύγκρουσης λειτουργία:
Α. υπέρυθρο αντι-τσίμπημα: Εγκαταστήστε τα πολλαπλάσια ζευγάρια των φωτοηλεκτρικών διακοπτών κοντά στην περιοχή όπου το φτερό είναι ενεργό (περιοχή αντι-τσιμπήματος). Μόλις ανιχνευθεί ένα πρόσωπο ή ένα αντικείμενο στην περιοχή αντι-τσιμπήματος, οι στάσεις φτερών αυτόματα Τα χτυπήματα συνέχισαν να κινούνται.

304 αντι αντίστροφη παρείσφρυση περιστροφικών πυλών εμποδίων ταλάντευσης εισόδων ανοξείδωτου ασφαλής 1

304 αντι αντίστροφη παρείσφρυση περιστροφικών πυλών εμποδίων ταλάντευσης εισόδων ανοξείδωτου ασφαλής 2

FAQ:

Q: Τι μια πύλη περιστροφικών πυλών ταλάντευσης καλείται;

Α: Μια πύλη περιστροφικών πυλών ταλάντευσης αναφέρεται συνήθως ως «πύλη ταλάντευσης» ή «ταλαντεμένος πύλη.» Αυτοί οι όροι χρησιμοποιούνται εναλλακτικά για να περιγράψουν τον τύπο πύλης που ταλαντεύεται ανοικτό και που κλείνει στις αρθρώσεις στην πρόσβαση ελέγχου.

Q: Τι είναι μια πύλη περιστροφικών πυλών ταλάντευσης;

Α: Μια πύλη περιστροφικών πυλών ταλάντευσης είναι ένας τύπος πύλης ελέγχου προσπέλασης που αποτελείται από μια ενιαίο επιτροπή ή ένα ζευγάρι των επιτροπών που τοποθετούνται στις αρθρώσεις. Η ταλάντευση πυλών και που κλείνουν ανοικτή για να επιτρέψει ή να περιορίσει η για τους πεζούς μετάβαση με έναν ελεγχόμενο τρόπο. Λειτουργεί χαρακτηριστικά σε έναν κάθετο άξονα, με το περιστρέφοντας εσωτερικό επιτροπής ή εξωτερικά καθώς τα άτομα περνούν μέσω.

Οι πύλες περιστροφικών πυλών ταλάντευσης χρησιμοποιούνται συνήθως στα διάφορα περιβάλλοντα όπου η για τους πεζούς ροή πρέπει να ρυθμιστεί και να ελεγχθεί. Παρέχουν ένα φυσικό εμπόδιο που επιτρέπει μόνο σε ένα άτομο για να περάσει μέσω σε έναν χρόνο, που βοηθά να αποτρέψει την αναρμόδια είσοδο και να εξασφαλίσει ασφάλεια.

Αυτές οι πύλες μπορούν να ενσωματωθούν με στα συστήματα ελέγχου προσπέλασης όπως οι αναγνώστες καρτών RFID, οι βιομετρικοί ανιχνευτές, ή τα validators εισιτηρίων. Αυτή η ολοκλήρωση επιτρέπει την επικύρωση των ατόμων και χορηγεί την πρόσβαση μόνο σε εκείνοι με τα έγκυρα πιστοποιητικά.

Οι πύλες περιστροφικών πυλών ταλάντευσης βλέπουν συχνά στις θέσεις όπως τους σταθμούς μετρό, τα στάδια, τα κτίρια γραφείων, τους αερολιμένες, τα λούνα παρκ, και άλλες δημόσιες περιοχές όπου η διαχείριση και ο έλεγχος προσπέλασης πλήθους είναι απαραίτητοι. Το συμπαγείς σχέδιο, η διάρκεια, και η συμβατότητά τους με τις διαφορετικές τεχνολογίες ελέγχου προσπέλασης τους κάνουν μια δημοφιλή επιλογή για τον έλεγχο της για τους πεζούς ροής διατηρώντας την ασφάλεια.

Q: Ποια είναι η διάρκεια ζωής μιας περιστροφικής πύλης;

Α: Η διάρκεια ζωής μιας περιστροφικής πύλης μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τους παράγοντες όπως η ποιότητα, τα σχέδια χρήσης, η συντήρηση, και οι περιβαλλοντικές συνθήκες της. Εντούτοις, με την κατάλληλες προσοχή και τη συντήρηση, μια καλοφτιαγμένη περιστροφική πύλη μπορεί να διαρκέσει για πολλά χρόνια.

Γενικά, οι περιστροφικές πύλες σχεδιάζονται για να είναι γερές και ανθεκτικές για να αντισταθούν τη συνεχή χρήση στις περιοχές υψηλός-κυκλοφορίας. Κατασκευάζονται συχνά με τα εύρωστα υλικά όπως το ανοξείδωτο ή το αργίλιο για να αντισταθούν στη διάβρωση, τις επιδράσεις, και την ένδυση.

Η κανονική συντήρηση είναι κρίσιμη να εξασφαλίσει τη μακροζωία μιας περιστροφικής πύλης. Αυτό περιλαμβάνει τα τμήματα καθαρισμού, λίπανσης μηχανικά, επιθεωρώντας και αντικαθιστώντας τα μέρη όπως απαιτούνται, και αντιμετωπίζοντας οποιαδήποτε ζητήματα αμέσως.

Ενώ είναι προκλητικό για να παρασχεθεί μια ακριβής διάρκεια ζωής για μια περιστροφική πύλη, μια κατάλληλα διατηρημένη περιστροφική πύλη μπορεί χαρακτηριστικά να διαρκέσει οπουδήποτε από 10 έως 20 έτη ή περισσότερο. Εντούτοις, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι τεχνολογικές πρόοδοι και οι μεταβαλλόμενες απαιτήσεις ασφάλειας να οδηγήσουν στα παλαιότερα πρότυπα περιστροφικών πυλών που αντικαθίστανται πρίν φθάνουν στη μέγιστη διάρκεια ζωής τους.

Q: Πόσο οι περιστροφικές πύλες κοστίζουν;

Α: Το κόστος των περιστροφικών πυλών μπορεί να ποικίλει σημαντικά ανάλογα με τους διάφορους παράγοντες όπως ο τύπος περιστροφικής πύλης, χαρακτηριστικών γνωρισμάτων του, ποιότητας, επιλογών προσαρμογής, και του προμηθευτή ή του κατασκευαστή.

Γενικά, το φάσμα τιμών για τις περιστροφικές πύλες μπορεί να είναι αρκετά ευρύ. Οι απλές περιστροφικές πύλες τρίποδων ή οι μέση-υψηλές περιστροφικές πύλες χωρίς προηγμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ελέγχου προσπέλασης μπορούν να αρχίσουν από μερικές εκατοντάες δολάρια και να πάνε επάνω σε αρκετές χιλιάες δολάρια ανά μονάδα.

Αφ' ετέρου, οι περιστροφικές πύλες πλήρης-ύψους, οι περιστροφικές πύλες εμποδίων ή χτυπημάτων, και οι περιστροφικές πύλες με τα ενσωματωμένα συστήματα ελέγχου προσπέλασης και τις περίπλοκες τεχνολογίες επικύρωσης τείνουν να είναι ακριβότερες. Αυτοί μπορούν να κυμανθούν από μερικές χιλιάες δολάρια ως διάφορες δεκάδες χιλιάδων δολάρια ανά μονάδα.

Είναι σημαντικό να εξεταστεί όχι μόνο το κόστος upfront αλλά και η μακροπρόθεσμες αξία και η απόδοση της επένδυσης. Τον οι παράγοντες όπως η διάρκεια, η αξιοπιστία, οι ιδιότητες ασφαλείας, οι ικανότητες ολοκλήρωσης, και η υποστήριξη μεταπωλήσεων πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά αξιολόγηση της γενικής οικονομικής αποτελεσματικότητας των λύσεων περιστροφικών πυλών.

Για να πάρει έναν ακριβή και ενημερωμένο προϋπολογισμό δαπανών, συστήνεται να έρθουν σε επαφή με οι κατασκευαστές ZENTO περιστροφικών πυλών άμεσα. Μπορούμε να παρέχουμε τις λεπτομερείς πληροφορίες τιμολόγησης βασισμένες στις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας και να προσφέρουμε την καθοδήγηση σχετικά με την εύρεση της καταλληλότερης λύσης περιστροφικών πυλών για τις ανάγκες σας.

304 αντι αντίστροφη παρείσφρυση περιστροφικών πυλών εμποδίων ταλάντευσης εισόδων ανοξείδωτου ασφαλής 3

Παρόμοια προϊόντα