Να στείλετε μήνυμα
Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd.
Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd.
Γύρος εργοστασίων
Σπίτι >

Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Γύρος εργοστασίων
Επαφές
Επαφές: Ms. Gina Li
Φαξ: 86-0755-2101-5736
Επαφή τώρα
Μας ταχυδρομήστε
Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd. γραμμή παραγωγής κατασκευαστών
Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd. γραμμή παραγωγής κατασκευαστών
Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd. γραμμή παραγωγής κατασκευαστών
Γραμμή παραγωγής

Η διαδικασία προϊόντων μιας πύλης περιστροφικών πυλών περιλαμβάνει χαρακτηριστικά τα ακόλουθα βήματα:

 

Σχέδιο και εφαρμοσμένη μηχανική: Το σχέδιο της πύλης περιστροφικών πυλών δημιουργείται βασισμένος στις συγκεκριμένες απαιτήσεις και τις εκτιμήσεις όπως η διάρκεια, η λειτουργία, και η αισθητική. Οι μηχανικοί εργάζονται στην ανάπτυξη των τεχνικών προδιαγραφών και την εξασφάλιση συμμόρφωσης με τις ασφάλειες προτύπου.

 

Υλική προμήθεια: Τα απαραίτητα υλικά για την κατασκευή της πύλης περιστροφικών πυλών προέρχονται από τους προμηθευτές. Αυτό μπορεί να περιλάβει τα τμήματα μετάλλων, τα ηλεκτρονικά μέρη, τους αισθητήρες, τις μηχανές, και άλλα απαραίτητα στοιχεία.

 

Επεξεργασία και συνέλευση: Η διαδικασία επεξεργασίας περιλαμβάνει την κοπή, κάμπτοντας, ενώνοντας στενά, και διαμορφώνοντας τα τμήματα μετάλλων για να δημιουργήσει την κύρια δομή της πύλης περιστροφικών πυλών. Τα πρόσθετα συστατικά όπως τα εμπόδια, τα όπλα, τους πίνακες ελέγχου, και τους αισθητήρες κατασκευάζονται επίσης ή αγοράζονται χωριστά.

 

Ηλεκτρονική ολοκλήρωση: Τα ηλεκτρονικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένων των αισθητήρων, ελεγκτές, αναγνώστες, και ενεργοποιητές, είναι ενσωματωμένα στην πύλη περιστροφικών πυλών. Η καλωδίωση και οι συνδέσεις εγκαθίστανται προσεκτικά για να εξασφαλίσουν κατάλληλη λειτουργία.

 

Ποιοτικός έλεγχος και δοκιμή: Μόλις συγκεντρωθεί η πύλη περιστροφικών πυλών, υποβάλλεται στις λεπτομερείς επιθεωρήσεις και τη δοκιμή ποιοτικού ελέγχου. Αυτό περιλαμβάνει τον έλεγχο για τη δομική ακεραιότητα, την επαλήθευση των ηλεκτρικών συνδέσεων, και τη διεύθυνση των λειτουργικών δοκιμών για να εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία και τις ακριβείς αναγνώσεις.

 

Λήξη και ζωγραφική: Η πύλη περιστροφικών πυλών προετοιμάζεται για τη λήξη επιφάνειας, η οποία μπορεί να περιλάβει τον καθαρισμό, να στρώσει με άμμο, και την εφαρμογή των προστατευτικών επιστρωμάτων. Το επίστρωμα χρωμάτων ή σκονών εφαρμόζεται έπειτα για να ενισχύσει την εμφάνιση και να παρέχει την αντίσταση διάβρωσης.

 

Συσκευασία και ναυτιλία: Οι τελειωμένες πύλες περιστροφικών πυλών συσκευάζονται προσεκτικά για να τους προστατεύσουν κατά τη διάρκεια της μεταφοράς. Η τεκμηρίωση, τα εγχειρίδια, και τα απαραίτητα εξαρτήματα συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία. Τα προϊόντα στέλνονται έπειτα στους αντίστοιχους προορισμούς τους.

 

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη διαδικασία προϊόντων μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τον κατασκευαστή και τον τύπο πύλης περιστροφικών πυλών που παράγεται.

 

Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5

OEM/ODM

Υπηρεσίες ZENTO OEM/ODM για τις περιστροφικές πύλες και τα συστήματα χώρων στάθμευσης

 

Σε ZENTO, ειδικευόμαστε στην παροχή του υψηλής ποιότητας cOem (αρχικός εξοπλισμός που κατασκευάζει) και των υπηρεσιών ODM (αρχικό σχέδιο που κατασκευάζει) για τις πύλες περιστροφικών πυλών και τα συστήματα στάθμευσης. Με την εκτενείς εμπειρία και την πείρα μας στη βιομηχανία, προσφέρουμε τις προσαρμοσμένες λύσεις για να καλύψουμε τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας. Οι υπηρεσίες OEM/ODM μας καλύπτουν το σχέδιο, την κατασκευή, και την προσαρμογή, που εξασφαλίζει ότι λαμβάνετε τα εξαιρετικά προϊόντα που ευθυγραμμίζουν με το εμπορικό σήμα και το όραμά σας.

 

Υπηρεσίες cOem:

 

Προσαρμοσμένη ανάπτυξη προϊόντος: Συνεργαζόμαστε στενά με σας για να καταλάβουμε τις μοναδικές προδιαγραφές, τις απαιτήσεις λειτουργίας, και τις οδηγίες μαρκαρίσματός σας. Οι μηχανικοί και οι σχεδιαστές μας θα μετασχηματίσουν τις ιδέες σας στα απτά προϊόντα, που οι υπάρχουσες ικανότητες κατασκευής μας.

 

Τροποποίηση και αύξηση προϊόντων: Εάν έχετε τις συγκεκριμένες τροποποιήσεις ή τις αυξήσεις στο μυαλό για τις υπάρχοντα πύλες περιστροφικών πυλών και τα συστήματα στάθμευσής μας, μπορούμε να κάνουμε τις απαραίτητες προσαρμογές για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας. Αυτό περιλαμβάνει την ενσωμάτωση των πρόσθετων χαρακτηριστικών γνωρισμάτων, ρυθμίζοντας τις διαστάσεις, ή τα συγκεκριμένα τμήματα ενσωμάτωσης.

 

Μαρκάρισμα και συσκευασία: Η ταυτότητα του εμπορικού σήματός σας είναι ουσιαστική, και παρέχουμε τις υπηρεσίες cOem που επιτρέπουν σε σας για να ενσωματώσουν το λογότυπο, τα χρώματα, και το σχέδιο συσκευασίας σας επάνω στα προϊόντα. Αυτό εξασφαλίζει μια συνεπή εμπειρία εμπορικών σημάτων για τους πελάτες σας.


Υπηρεσίες ODM:

 

Με το κλειδί στο χέρι ανάπτυξη προϊόντος: Εάν προτιμάτε να εστιάσετε στη κύρια επιχείρηση σας χωρίς να συμμετάσχετε εκτενώς στο σχέδιο προϊόντων και την ανάπτυξη, οι υπηρεσίες ODM μας είναι μια ιδανική επιλογή. Η ομάδα μας σχεδιαστών και μηχανικών θα χειριστεί την ολόκληρη διαδικασία, από τη σύλληψη στην κατασκευή, παραδίδοντας το α πλήρως - λειτουργικό προϊόν που καλύπτει τις απαιτήσεις σας.

 

Προσαρμοσμένες λύσεις σχεδίου: Καταλαβαίνουμε ότι κάθε πελάτης έχει τις μοναδικές ανάγκες. Οι υπηρεσίες ODM μας υπογραμμίζουν τη συνεργασία, όπου ενσωματώνουμε τις εισαγωγές σας και ανατροφοδοτούμε σε όλη τη διαδικασία σχεδίου. Αυτός ο τρόπος, εσείς έχει την ευκαιρία να επηρεάσει το τελικό προϊόν και να εξασφαλίσει αυτό ευθυγραμμίζει τέλεια με τους στόχους σας.

 

Αυστηρός ποιοτικός έλεγχος: Σε όλη τη διαδικασία ODM, διατηρούμε τα αυστηρά μέτρα ποιοτικού ελέγχου για να εγγυηθούμε την αξιοπιστία, τη διάρκεια, και την απόδοση του ολοκληρωμένου προϊόντος. Η δέσμευσή μας για την ποιότητα εξασφαλίζει ότι λαμβάνετε ένα προϊόν που απεικονίζει τα υψηλότερα πρότυπα.


Οφέλη τις υπηρεσίες ZENTO OEM/ODM:

 

Προσαρμοσμένες λύσεις: Οι υπηρεσίες OEM/ODM μας επιτρέπουν σε σας για να δημιουργήσουν τα προϊόντα που εγκαθιστούν τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας, που επιτρέπουν τη διαφοροποίηση και που ικανοποιούν τις προσδοκίες πελατών σας.


Οικονομική αποτελεσματικότητα: Με οι ικανότητες και η πείρα κατασκευής μας, μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε τις δαπάνες ανάπτυξης διατηρώντας την ποιότητα και τη λειτουργία που επιθυμείτε.


Αποδοτική χρόνος--αγορά: Με τη βελτιωμένες ανάπτυξη και τις διαδικασίες παραγωγής μας, βοηθάμε να κοντύνουμε το χρόνο που παίρνει για να φέρει τα προϊόντα σας στην αγορά, που δίνει σας μια ανταγωνιστικότητα.


Αξιόπιστη συνεργασία: Εκτιμούμε τις μακροπρόθεσμες συνεργασίες και δίνουμε προτεραιότητα στην ανοικτές επικοινωνία, τη συνεργασία, και τη διαφάνεια σε όλες τις πτυχές των προγραμμάτων OEM/ODM μας. Η ικανοποίησή σας είναι η ύψιστη προτεραιότητα μας.


Όταν τις πύλες περιστροφικών πυλών και τα συστήματα χώρων στάθμευσης, ZENTO είναι ο εμπιστευμένος συνεργάτης OEM/ODM σας. Μας ελάτε σε επαφή με σήμερα για να συζητήσετε τις απαιτήσεις προγράμματός σας και να ανακαλύψετε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην επίτευξη των στόχων σας.

 

Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

Ε&Α

 

Στρατηγική έρευνας και ανάπτυξης (Ε&Α) για τον κατασκευαστή συστημάτων περιστροφικών πυλών και χώρων στάθμευσης

 

Εισαγωγή:


Σε ZENTO, αναγνωρίζουμε τη σημασία της συνεχούς καινοτομίας και την παραμονή στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας στον τομέα των πυλών περιστροφικών πυλών και των συστημάτων στάθμευσης. Το τμήμα μας έρευνας και ανάπτυξης (Ε&Α) διαδραματίζει έναν κρίσιμο ρόλο στην οδήγηση των προόδων, τη βελτίωση της λειτουργίας προϊόντων, και την παράδοση των λύσεων εξεχουσών θέσεων στους πελάτες μας. Η στρατηγική Ε&Α μας εστιάζει στην ενθάρρυνση της δημιουργικότητας, της συνεργασίας, και των στρατηγικών συνεταιρισμών για να επιτύχει τους στόχους μας.

 

Όραμα και στόχοι:


Καθορίστε ένα σαφές όραμα για την Ε&Α: Καθιερώστε ένα μακροπρόθεσμο όραμα που ευθυγραμμίζει με τις γενικές προσδοκίες αποστολής και αγοράς της επιχείρησής μας.


Καθορισμένοι απτοί στόχοι: Αναπτύξτε τους συγκεκριμένους στόχους που καθοδηγούν τις προσπάθειες Ε&Α μας, όπως η ενίσχυση της απόδοσης προϊόντων, η ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών, η βελτίωση της εμπειρίας χρηστών, και η βελτιστοποίηση της αποδοτικότητας.


Δομή και πείρα ομάδας:


Χτίστε μια ειδικευμένη ομάδα Ε&Α: Στρατολογήστε τους ταλαντούχους μηχανικούς, τους σχεδιαστές, και τους τεχνικούς εμπειρογνώμονες που κατέχουν τα διαφορετικές σύνολα ικανότητας και τη γνώση βιομηχανίας.


Ενθαρρύνετε τη συνεργασία: Ενθαρρύνετε την διαγώνιος-λειτουργικές συνεργασία και τη γνώση μοιραμένος μέσα στην ομάδα Ε&Α, καθώς επίσης και με άλλα τμήματα όπως η διαχείριση προϊόντος, η κατασκευή, και οι πωλήσεις.


Εστίαση στη συνεχή εκμάθηση: Προωθήστε τις επαγγελματικές ευκαιρίες ανάπτυξης, τα επιμορφωτικά προγράμματα, και τη συμμετοχή στα σχετικά γεγονότα βιομηχανίας για να κρατήσετε την ομάδα ενήμερη για τις πιό πρόσφατες τάσεις, τις τεχνολογίες, και τις καλύτερες πρακτικές.


Διαδικασία καινοτομίας:


Ιδεασμός και παραγωγή έννοιας: Ενθαρρύνετε τις δημιουργικές συνόδους παραγωγής σκέψης και ιδέας μέσα στην ομάδα Ε&Α για να ερευνήσει τις νέες έννοιες, τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, και τις λύσεις.


Αξιολόγηση του εφικτού: Λεπτομερείς μελέτες έρευνας και σκοπιμότητας συμπεριφοράς να αξιολογηθεί η πρακτικότητα και η πιθανή επιτυχία των νέων ιδεών ή των τεχνολογιών.


Διαμόρφωση πρωτοτύπου και δοκιμή: Αναπτύξτε τα πρωτότυπα για να επικυρώσετε τις έννοιες, να διευθύνετε την αυστηρή δοκιμή, και να συλλέξετε ανατροφοδοτεί από τους χρήστες και τους συμμετόχους.


Επαναληπτικές σχέδιο και βελτίωση: Συνεχώς καθαρίστε και επαναλάβετε στα σχέδια βασισμένα στο χρήστη ανατροφοδοτεί, ανάλυση αγοράς, και αναδυόμενες τάσεις, εξασφαλίζοντας τα προϊόντα μας ικανοποιήστε και υπερβείτε τις προσδοκίες πελατών.


Υιοθέτηση και συνεργασίες τεχνολογίας:


Η παραμονή ενημέρωσε για τις νέες τεχνολογίες: Τεχνολογικές πρόοδοι οργάνων ελέγχου στις περιοχές όπως η βιομετρική, η τεχνητή νοημοσύνη, IoT (Διαδίκτυο των πραγμάτων), και το σύννεφο που υπολογίζει που μπορούν να ενισχύσουν τις πύλες περιστροφικών πυλών και τις ικανότητες συστημάτων χώρων στάθμευσης.


Στρατηγικές συνεργασίες: Συνεργαστείτε με τους συνεργάτες τεχνολογίας, τα πανεπιστήμια, τα ερευνητικά κέντρα, και τους εμπειρογνώμονες βιομηχανίας στη δύναμη η πείρα που τους, έχετε πρόσβαση στους νέους πόρους, και επιταχύνετε την καινοτομία.


Ιδέες ανάλυσης αγοράς και πελατών:


Έρευνα αγοράς συμπεριφοράς: Αναλύστε τις τάσεις βιομηχανίας, τις ανάγκες πελατών, και το ανταγωνιστικό τοπίο για να προσδιορίσετε τις ευκαιρίες αγοράς και τα πιθανά χάσματα.


Συλλέξτε τις ιδέες πελατών: Τακτικά δεσμεύστε με τους πελάτες για να καταλάβετε τα σημεία πόνου τους, προσδοκίες, και οι απαιτήσεις, ενσωμάτωσή τους ανατροφοδοτούν στις προσπάθειες Ε&Α μας.


Προστασία πνευματικής ιδιοκτησίας:


Δώστε προτεραιότητα στην προστασία πνευματικής ιδιοκτησίας (IP): Εφαρμόστε τα γερά μέτρα για να διατηρηθούν οι καινοτομίες Ε&Α μας και τα δικαιώματα IP μέσω των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, των εμπορικών σημάτων, των πνευματικών δικαιωμάτων, και των εμπορικών μυστικών.


Εξασφαλίστε συμμόρφωση με τις νομικές απαιτήσεις: Εμμείνετε στους σχετικούς νόμους και τους κανονισμούς σχετικά με τα δικαιώματα και την εμπιστευτικότητα IP.

Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1