Να στείλετε μήνυμα
Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd.
προϊόντα
προϊόντα
Σπίτι > προϊόντα > Περιστροφική πύλη πυλών παρόδων ταχύτητας > 304 για τους πεζούς περιστροφική πύλη 45 άνθρωποι/λεπτό πυλών παρόδων ταχύτητας ανοξείδωτου

304 για τους πεζούς περιστροφική πύλη 45 άνθρωποι/λεπτό πυλών παρόδων ταχύτητας ανοξείδωτου

Λεπτομέρειες προϊόντων

Τόπος καταγωγής: Κίνα

Μάρκα: zento

Πιστοποίηση: CE, ROHS, ISO9001

Αριθμό μοντέλου: Zt-927

Όροι πληρωμής & ναυτιλίας

Ποσότητα παραγγελίας min: 1

Τιμή: Negotiable

Συσκευασία λεπτομέρειες: Περίπτωση Carton+wooden

Χρόνος παράδοσης: 7-10 εργάσιμες ημέρες

Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram

Δυνατότητα προσφοράς: 300 μονάδες το μήνα

Πάρτε την καλύτερη τιμή
Κυριώτερο σημείο:

304 περιστροφική πύλη πυλών παρόδων ταχύτητας ανοξείδωτου

,

για τους πεζούς πύλες 45 άνθρωποι/λεπτό ταχύτητας

,

304 για τους πεζούς πύλες ταχύτητας ανοξείδωτου

Υλικό:
ανοξείδωτο 304
Όνομα προϊόντων:
Υψηλές γρήγορες πύλη παρόδων ταχύτητας μέσης/περιστροφική πύλη εμποδίων ταλάντευσης
Διάσταση:
1200 * 280 * 980 (χιλ.)
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος:
AC220V/110V
Επικοινωνία:
RS232/485
Εξουσιοδότηση:
1 έτος
Καθαρό βάρος:
70kg
Πλάτος μεταβάσεων:
600~900mm
Ποσοστό περασμάτων:
45 άνθρωποι/λεπτό
Διεπαφή επικοινωνίας:
RS485/Relay σήμα
Εφαρμογή:
αεροδρόμιο, γραφείο, ξενοδοχείο, σούπερ μάρκετ, είσοδος νοσοκομείου
Ξεκλειδώστε το χρόνο:
0.2S
εργασιακό περιβάλλον:
εσωτερικός/υπαίθριος, - 30℃ ~ 70℃
Χρώμα:
Προαιρετικός
Υλικό:
ανοξείδωτο 304
Όνομα προϊόντων:
Υψηλές γρήγορες πύλη παρόδων ταχύτητας μέσης/περιστροφική πύλη εμποδίων ταλάντευσης
Διάσταση:
1200 * 280 * 980 (χιλ.)
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος:
AC220V/110V
Επικοινωνία:
RS232/485
Εξουσιοδότηση:
1 έτος
Καθαρό βάρος:
70kg
Πλάτος μεταβάσεων:
600~900mm
Ποσοστό περασμάτων:
45 άνθρωποι/λεπτό
Διεπαφή επικοινωνίας:
RS485/Relay σήμα
Εφαρμογή:
αεροδρόμιο, γραφείο, ξενοδοχείο, σούπερ μάρκετ, είσοδος νοσοκομείου
Ξεκλειδώστε το χρόνο:
0.2S
εργασιακό περιβάλλον:
εσωτερικός/υπαίθριος, - 30℃ ~ 70℃
Χρώμα:
Προαιρετικός
304 για τους πεζούς περιστροφική πύλη 45 άνθρωποι/λεπτό πυλών παρόδων ταχύτητας ανοξείδωτου

Μια γρήγορη περιστροφική πύλη ταχύτητας, επίσης γνωστή ως μεγάλη περιστροφική πύλη ή γρήγορη πύλη διέλευσης, είναι τύπος συσκευής ελέγχου προσπέλασης με σκοπό να διευκολύνει τη γρήγορη και αποδοτική για τους πεζούς ροή διατηρώντας την ασφάλεια. Αντίθετα από τις παραδοσιακές περιστροφικές πύλες που λειτουργούν σε έναν πιό αργό ρυθμό, οι γρήγορες περιστροφικές πύλες ταχύτητας σχεδιάζονται για να επιτρέψουν τη γρηγορότερη μετάβαση και να μειώσουν τον αναμονής χρόνο.

Οι γρήγορες περιστροφικές πύλες ταχύτητας βρίσκονται συνήθως στις περιοχές υψηλός-κυκλοφορίας όπου η αποδοτική ροή των ανθρώπων είναι ουσιαστική, όπως οι σταθμοί τρένου, οι αερολιμένες, τα συστήματα υπογείων, τα στάδια, και άλλες πλήμνες διέλευσης. Με την προσφορά της γρήγορης μετάβασης διατηρώντας τα μέτρα ασφάλειας, βοηθούν να βελτιώσουν τη για τους πεζούς μετακίνηση, να μειώσουν τους χρόνους αναμονής, και να ενισχύσουν τη γενική λειτουργική αποδοτικότητα.

304 για τους πεζούς περιστροφική πύλη 45 άνθρωποι/λεπτό πυλών παρόδων ταχύτητας ανοξείδωτου 0

Εδώ είναι μερικά βασικά χαρακτηριστικά και χαρακτηριστικά γνωρίσματα των γρήγορων περιστροφικών πυλών ταχύτητας:

1. Ταχύτητα της λειτουργίας: Οι γρήγορες περιστροφικές πύλες ταχύτητας κατασκευάζονται ανοικτός και στενός σε ένα υψηλότερο ποσοστό έναντι των τυποποιημένων περιστροφικών πυλών. Χαρακτηρίζουν τους μηχανισμούς και τις μηχανές που επιτρέπουν τη γρήγορη περιστροφή των όπλων εμποδίων, που επιτρέπει στα άτομα για να περάσουν μέσω γρηγορότερα.

2. Ομαλή και ελεγχόμενη μετάβαση: Παρά τη γρήγορη λειτουργία τους, οι γρήγορες περιστροφικές πύλες ταχύτητας εξασφαλίζουν ελεγχόμενη μετάβαση με την άδεια μόνο σε ενός ατόμου για να περάσουν μέσω σε έναν χρόνο. Αποτρέπουν tailgating τις προσπάθειες και διατηρούν ένα ασφαλές περιβάλλον με την επιβολή της εισόδου ενιαίος-αρχείων.

3. Ευφυείς αισθητήρες: Οι γρήγορες περιστροφικές πύλες ταχύτητας ενσωματώνουν συχνά τους προηγμένους αισθητήρες και τα συστήματα ανίχνευσης για να ενισχύσουν την αποδοτικότητα και την ασφάλεια. Αυτοί οι αισθητήρες μπορούν να ανιχνεύσουν την παρουσία ενός προσώπου πλησιάζοντας την περιστροφική πύλη και να αρχίσουν αυτόματα την ανοίγοντας ακολουθία, που ελαχιστοποιεί τις καθυστερήσεις για τους χρήστες.

4. Μηχανοποιημένη και αυτοματοποιημένη λειτουργία: Οι περισσότερες γρήγορες περιστροφικές πύλες ταχύτητας είναι μηχανοποιημένες και αυτοματοποιημένες, εξαλείφοντας την ανάγκη για τη χειρωνακτική ώθηση ή τη φυσική προσπάθεια από τους χρήστες. Επάνω στο επιτυχές σήμα επικύρωσης ή ελέγχου, το εμπόδιο περιστροφικών πυλών ανοίγει αυτόματα και κλείνει έπειτα μετά από τα περάσματα χρηστών κατευθείαν.

5. Ολοκλήρωση με τα συστήματα ελέγχου προσπέλασης: Όπως άλλους τύπους περιστροφικών πυλών, οι γρήγορες περιστροφικές πύλες ταχύτητας μπορούν να ενσωματώσουν με στις διάφορες τεχνολογίες ελέγχου προσπέλασης όπως οι αναγνώστες καρτών εγγύτητας, οι βιομετρικές συσκευές, οι ανιχνευτές κώδικα QR, ή τα συστήματα επικόλλησης ετικέτας. Αυτή η ολοκλήρωση εξασφαλίζει ότι μόνο τα εξουσιοδοτημένα άτομα μπορούν να κερδίσουν την είσοδο, που παρέχει ένα πρόσθετο στρώμα της ασφάλειας.

6. Σχέδιο και διάρκεια: Οι γρήγορες περιστροφικές πύλες ταχύτητας έρχονται στα διαφορετικά σχέδια και τα υλικά να ταιριάξουν τις διάφορα αρχιτεκτονικά μορφές και τα περιβάλλοντα. Κατασκευάζονται χαρακτηριστικά χρησιμοποιώντας τα γερά υλικά όπως το ανοξείδωτο ή τον σκόνη-ντυμένο χάλυβα, εξασφαλίζοντας τη διάρκεια και τη μακράς διαρκείας απόδοση.

Παράμετρος προϊόντων
Μέγεθος
Πλάτος τρόπων: 1050mm
Πάχος ΚΙΒΩΤΙΩΝ: 280mm
Ύψος: 980mm
Πλάτος: 1200
Μήκος βραχιόνων
600 χιλ. (κανονικό μέγεθος)
Υλικό
304 ανοξείδωτο, πάχος 1.2-1.5 χιλ.
Πάχος της περίπτωσης
1,5 χιλ. στην κορυφή, 1,2 χιλ. στην πλευρά
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος
Εναλλασσόμενο ρεύμα 198V ~ 248V 50Hz± 4%, παραγωγή: AC24V, συνεχές ρεύμα 12V
Χτύπημα που ανοίγει/χρόνος λήξης της προθεσμίας υποβολής
0,7 s
Λειτουργούσα θερμοκρασία
-25 ~ +70℃
Λειτουργούσα υγρασία
≤90%
Κύκλος ζωής
Έχει χρησιμοποιηθεί για περισσότερες από 4 εκατομμύριο φορές
Ταχύτητα κυκλοφορίας
35-35 πρόσωπο/λεπτό
Κατασκευή
ανοξείδωτο 304#or 316# στην κάλυψη

304 για τους πεζούς περιστροφική πύλη 45 άνθρωποι/λεπτό πυλών παρόδων ταχύτητας ανοξείδωτου 1

Η κύρια διαφορά μεταξύ μιας περιστροφικής πύλης και μιας γρήγορης πύλης περιστροφικών πυλών ταχύτητας βρίσκεται στη λειτουργικούς ταχύτητα και το μηχανισμό τους. Εδώ είναι μια περίληψη των διακρίσεων:

1. Ταχύτητα: Μια παραδοσιακή περιστροφική πύλη λειτουργεί με μια σχετικά πιό αργή ταχύτητα έναντι μιας γρήγορης πύλης περιστροφικών πυλών ταχύτητας. Ο σκοπός μιας γρήγορης πύλης περιστροφικών πυλών ταχύτητας είναι να διευκολυνθεί η γρήγορη και αποδοτική για τους πεζούς ροή με το άνοιγμα και το κλείσιμο σε ένα γρηγορότερο ποσοστό, που μειώνει τον αναμονής χρόνο για τα άτομα.

2. Μηχανισμός: Οι περιστροφικές πύλες χρησιμοποιούν χαρακτηριστικά έναν μηχανικό ή χειρωνακτικό μηχανισμό όπου τα άτομα ωθούν ή περιστρέφονται τα χέρια εμποδίων για να περάσουν μέσω. Αφ' ετέρου, μια γρήγορη πύλη περιστροφικών πυλών ταχύτητας είναι μηχανοποιημένη και αυτοματοποιημένη, επιτρέποντας τη γρήγορη και ελεγχόμενη μετάβαση χωρίς απαίτηση των χρηστών για να ασκηθεί η φυσική προσπάθεια.

3. Έλεγχος μεταβάσεων: Και οι περιστροφικές πύλες και οι γρήγορες πύλες περιστροφικών πυλών ταχύτητας σχεδιάζονται για να ελέγξουν και να επιτηρήσουν τη για τους πεζούς πρόσβαση. Εξασφαλίζουν ότι μόνο τα εξουσιοδοτημένα άτομα μπορούν να περάσουν μέσω με την ενσωμάτωση με στα διάφορα συστήματα ελέγχου προσπέλασης όπως οι αναγνώστες καρτών, οι ανιχνευτές γραμμωτών κωδίκων, ή οι βιομετρικές συσκευές. Αυτό βοηθά να διατηρήσει την ασφάλεια και να αποτρέψει την αναρμόδια είσοδο.

4. Σχέδιο και κατασκευή: Οι παραδοσιακές περιστροφικές πύλες έχουν συχνά ένα συμπαγές και απλούστερο σχέδιο με τρία ή τέσσερα όπλα που διαμορφώνουν ένα φυσικό εμπόδιο. Οι γρήγορες πύλες περιστροφικών πυλών ταχύτητας, αφ' ετέρου, είναι χαρακτηριστικά μεγαλύτερες και πιό γερές, ένταση προσαρμογής της κυκλοφορίας. Κατασκευάζονται συχνά χρησιμοποιώντας τα ανθεκτικά υλικά όπως το ανοξείδωτο και προηγμένους τους χαρακτηριστικό γνώρισμα αισθητήρες και την τεχνολογία αυτοματοποίησης.

5. Εφαρμογές: Οι περιστροφικές πύλες χρησιμοποιούνται συνήθως στις διάφορες τοποθετήσεις όπως τα στάδια, τα λούνα παρκ, τα κτίρια γραφείων, ή οι σταθμοί δημόσιου μέσου μεταφοράς, όπου ο μέτριος έλεγχος της κυκλοφορίας απαιτείται. Οι γρήγορες πύλες περιστροφικών πυλών ταχύτητας σχεδιάζονται συγκεκριμένα για τις περιοχές υψηλός-κυκλοφορίας, όπως οι αερολιμένες, οι σταθμοί τρένου, ή τα συστήματα υπογείων, όπου η γρήγορη ροή των ανθρώπων είναι ουσιαστική.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο όρος «γρήγορη πύλη περιστροφικών πυλών ταχύτητας» μπορεί να ποικίλει βασισμένος στους κατασκευαστές και τις συγκεκριμένες προσφορές προϊόντων. Η βασική ιδέα είναι ότι μια γρήγορη πύλη περιστροφικών πυλών ταχύτητας παρέχει στη γρηγορότερη λειτουργία και την ενισχυμένη αποδοτικότητα έναντι των παραδοσιακών περιστροφικών πυλών, που εξυπηρετούν στις θέσεις έναν σημαντικό όγκο της για τους πεζούς κυκλοφορίας.

304 για τους πεζούς περιστροφική πύλη 45 άνθρωποι/λεπτό πυλών παρόδων ταχύτητας ανοξείδωτου 2

Παρόμοια προϊόντα
Κυλινδρικό 304 Sus Πύλη Ελέγχου Πρόσβασης Βίντεο
High End Halls Speed Lane Πύλη Γύρισμα πλήρης αυτόματης RFID Βίντεο